Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi arkadaşınla görmek

Rüyada sevgiliyi arkadaşınla görmek

Rüyada sevgiliyi arkadaşınla görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, verimli işlere gireceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi arkadaşınla gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarının sevgili olduğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak işlerini boşvereceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin arkadaşını görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek geçim derdinden kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, günaha gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla sevgilisini görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ve sevgilisini görmek işlerdeki verimin artacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments