Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada yakın arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada yakın arkadaşını sevgili olarak görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, daha rahat bir nefes alacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek rahatının bozulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşı sevgili olarak görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek engellerden kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments