Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek

Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek

Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilini arkadaşınla gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Rüyada arkadaşını sevgilisi olduğunu görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak kıtlığın meydana geleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hastalıklarının biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments