Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşı sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşı sevgilisiyle görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşımı sevgilisiyle görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kendini yiyip bitireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada iş arkadaşınla sevgili olmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek yaşam refahının düşeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşını görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments