Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, yaptığı işte sivrileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek şansının hep açık olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments