Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına saç kestirmek

Rüyada arkadaşına saç kestirmek

Rüyada arkadaşına saç kestirmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, güç alacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek gördüyseniz:

  • Sizi farklı yöne çekmek isteyen kişiler olsa da kendi yolunuzdan şaşmamalısınız.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bol muhabbette kalacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments