Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, makamının artacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek mevkilerinin yüksek olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, borçlarından kurtulacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments