Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kazancının da artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments