Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, evine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek huzurlu günlerin biteceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek yanlış adımlar atacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments