Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok zor günler yaşayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sorunların çabucak halledileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hoş muhabbette olacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek kalabalıktan uzak olacağına, isteklerin yerine geleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments