Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına saç kestirmek hayalkırıklığı duyacağına, hakkıyla kazanca, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek ona emek vereceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments