Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalet eder.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşır astığını görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek uygulayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek işlerini tek başına yöneteceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments