Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla ve yenge görmek

Rüyada abla ve yenge görmek

Rüyada abla ve yenge görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada abla ve yenge gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada abla ve yenge görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengesini dövmek bolluk ve bereketin artacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yenge elini öpmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet eder.

Rüyada yengelerini görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işarettir.

Rüyada yengeyle konuşmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yenge öpmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalettir.

Rüyada amca ve yengeyi görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengemin öldüğünü görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments