Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeyle konuşmak

Rüyada yengeyle konuşmak

Rüyada yengeyle konuşmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, ekmeğinin azalmayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yengeyle konuşmak gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Rüyada yengeyle konuşmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada yenge konuşmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş yenge görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada yenmiş elma görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, makam edineceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Rüyada yengeyle evlenmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayı ve yenge görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada yengeden para almak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş yengesini görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments