Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengesini dövmek

Rüyada yengesini dövmek

Rüyada yengesini dövmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yengesini dövmek gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada yengeyi dövmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, mesleğinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada yengesini dövmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yenge dövmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada yenge elini öpmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengesinin öldüğünü görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada anne ve yenge görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yenge öpmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeye sarılmak hileye ve fesada başvurmayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments