Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenge öpmek

Rüyada yenge öpmek

Rüyada yenge öpmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yenge öpmek gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yengesini öpmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yenge elini öpmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yenge öpmek yeni işlere atılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hanenizde bolluk olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada eşinin yengesini görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen yenge görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengesini hamile görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada anne ve yenge görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments