Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengelerini görmek

Rüyada yengelerini görmek

Rüyada yengelerini görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada yengelerini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada ölen yengeyi görmek verilen emeklerin heba olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengesini hamile görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeyle kavga etmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yengeyle konuşmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş yengeyi görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yenge öpmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yenge dövmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments