Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenge elini öpmek

Rüyada yenge elini öpmek

Rüyada yenge elini öpmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yenge elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Rüyada yenge elini öpmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işarettir.

Rüyada yengesini öpmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada yenge öpmek gereken sabrı göstereceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada hamile yenge görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yengeyi görmek şansının artacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yenı kıyafet görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yengeyi gelinlikle görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments