Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca ve yengeyi görmek

Rüyada amca ve yengeyi görmek

Rüyada amca ve yengeyi görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca ve yengeyi gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Rüyada amca ve yengeyi görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada amca ve yenge görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada amca yenge görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet eder.

Rüyada dayı yenge görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hak yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yenge dövmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yengesini görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada yengemin ağladığını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengesini hamile görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments