Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çalışmalarının beğenileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada arkadaşını sevgilisi olduğunu görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, kızına daima sahip çıkacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada iki arkadaşını sevgili olarak görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, günbegün kötüleşeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments