Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, şansının açılacağına, yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iki arkadaşını sevgili olarak görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments