Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek

Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek

Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, başının belaya girmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin el öpmek ticarette yol katedeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, insanlara iyilik yapmaya alamet etmektedir.

Rüyada ölen sevgiliyi öpmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments