Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada iki arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada iki arkadaşını sevgili olarak görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalettir.

Rüyada iki arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, hasadının tarlasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilin olduğunu görmek işlerin aksamayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, planlı ve programlı davranacağına, işlerin çok iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments