Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, helal rızka sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek işinden uzaklaşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden başkasıyla evlenmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinizin başkasıyla evlendiğini görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments