Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni kişilerle tanışacağına yorulur.

Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada sevgilinin arkadaşını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, yanlış seçimler yapacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek çok güzel günler geçirileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşıyla sevgili olmak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı sevgilisiyle görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments