Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımızı hamile görmek

Rüyada arkadaşımızı hamile görmek

Rüyada arkadaşımızı hamile görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşımızı hamile gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada kendini ve arkadaşını hamile görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını ve kendini hamile görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments