Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını hamile olarak görmek

Rüyada arkadaşını hamile olarak görmek

Rüyada arkadaşını hamile olarak görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yeni bir eve taşınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını hamile olarak gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Rüyada arkadaşım hamile görmek böylece hayatından memnun olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını ve kendini hamile görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile bir arkadaşını görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını hamile duymak çok daha mutlu olunacağına, büyüleyeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments