Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşı sevgili olarak görmek

Rüyada bir arkadaşı sevgili olarak görmek

Rüyada bir arkadaşı sevgili olarak görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşı sevgili olarak gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, bazı engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşı sevgili olarak görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak barış ve sevgi içinde olacağına, dinde tartışmaya, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sevgilinle görmek imkânlarının da genişleyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments