Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek yetim sevindireceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini arkadaşıyla görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments