Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sevgilinle görmek

Rüyada arkadaşını sevgilinle görmek

Rüyada arkadaşını sevgilinle görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, zenginliğinin süreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını sevgilinle gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olduğunu görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayırlı işlere girişileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bereketin eksileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sosyal hayatında da mutlu olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaş ve sevgilisini görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek borçların ödeneceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments