Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sel görmek

Rüyada akan sel görmek

Rüyada akan sel görmek kötüyse düzeleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yeni denemelerde bulunacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, evleneceğinize işarettir.

Rüyada akan sel gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Rüyada akan sel görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tersine akan sel görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sel baskını görmek daha fazla yakınlaşacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada selden ölmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, insanlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir sel görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada selin ortasında kalmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalettir.

Rüyada kirli sel suyu görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments