Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan nehir görmek

Rüyada akan nehir görmek

Rüyada akan nehir görmek ticaretin büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, çarelere kavuşacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada akan nehir gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada akan bir nehir görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters akan nehir görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı akan nehir görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada akan nehirden geçmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada akan nehirde yüzmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan nehir görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments