Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamı öpmek

Rüyada bir adamı öpmek

Rüyada bir adamı öpmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işarettir.

Rüyada bir adamı öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada adamı öpmek planların boşa gideceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamı öpmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, insanlar arasında yüceleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü adamı öpmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bir adamı öpmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada devlet adamı öpmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı adamı öpmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı adamı öpmek haksızlıklara da karşı geleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments