Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binlerce yıldız görmek

Rüyada binlerce yıldız görmek

Rüyada binlerce yıldız görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, terfi edeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada binlerce yıldız gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Rüyada ay ve yıldız görmek mutluluk ve huzur bulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işarettir.

Rüyada yıldızname görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, borçlarının kapacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruklu yıldız görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada yıldız şeklini görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada hilal ve yıldız görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada yıldızı elinde tutmak sorunların günden güne azalacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments