Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve yıldız görmek

Rüyada ay ve yıldız görmek

Rüyada ay ve yıldız görmek dirliğin bozulabileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldız gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Rüyada yıldız ay görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işlerinde atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek yaklaşan güzel günlere, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yıldız ve ay görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek alınganlıkların hasıl olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı yüzük görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sayılacağına ve sevileceğine rivayet eder.

Rüyada ay ve yıldız görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments