Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek işlerin rast gideceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldızların dans ettiğini gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının dans ettiğini görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla dans ettiğini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dans ettiğini görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada iki kişinin dans ettiğini görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla dans ettiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Rüyada birinin dans ettiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle dans ettiğini görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments