Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruklu yıldız görmek

Rüyada kuyruklu yıldız görmek

Rüyada kuyruklu yıldız görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, düşmanlarını alt edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yıldız gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere rivayet eder.

Rüyada kuyruklu yıldızlar görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruklu yıldız görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, daima afiyette olacağına alamet eder.

Rüyada kuyruksuz balık görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına inanılır.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada kuyruk yağı görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments