Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızname görmek

Rüyada yıldızname görmek

Rüyada yıldızname görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sorunlarını unutacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızname gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Rüyada siyah yıldız görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayan yıldızlar görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet eder.

Rüyada yıldız düştüğünü görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yanlış yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yıldızlara uçmak güzel günlerle tanışılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yıldızı elinde tutmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yıldız görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments