Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ırmak görmek

Rüyada küçük ırmak görmek

Rüyada küçük ırmak görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, ihanet göreceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük ırmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Rüyada küçük ırmak görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ırmak içinde yürümek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada deniz ve ırmak görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmağın taştığını görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ırmakta yıkanmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına inanılır.

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, amacına nail olacağına işarettir.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta yürümek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments