Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, geçim derdi çekeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gemiye bindiğini gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada gemi bindiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek afiyete ereceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine inanılır.

Rüyada başkasının gemiye bindiğini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiye bindiğini görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının otobüse bindiğini görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, elinin darlaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada birinin otobüse bindiğini görmek eşit davranılacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz araba bindiğini görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments