Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi bindiğini görmek

Rüyada gemi bindiğini görmek

Rüyada gemi bindiğini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Rüyada gemi bindiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada başkasının gemiye bindiğini görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemi bindiğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, her zaman kötülük için çalışacağına alamet eder.

Rüyada gemiye bindiğini görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada otobüse bindirmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Rüyada başkasının bisiklete bindiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtına bindirmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments