Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye bindiğini görmek

Rüyada gemiye bindiğini görmek

Rüyada gemiye bindiğini görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, işlerin açılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işarettir.

Rüyada gemiye bindiğini gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, arzularının yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada gemi bindiğini görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bütçesinin daralacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine delalettir.

Rüyada başkasının gemiye bindiğini görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gemiye bindiğini görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eşeğe bindiğini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kamyona bindiğini görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ekmeğinin artacağına işaret eder.

Rüyada birini uçağa bindirmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments