Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binayı yıkamak

Rüyada binayı yıkamak

Rüyada binayı yıkamak sorumlu tutacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada binayı yıkamak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, daha çok çalışıp kazanan taraf olmalısınız.

Rüyada binayı yıkamak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi açıdan ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni yıkamak zararların yakında telafi edileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bina yıkamak hiç hesapta olmayan bir seyahate, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihtişamlı bina görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada dönen bina görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine inanılır.

Rüyada bina yaptırdığını görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments