Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtişamlı bina görmek

Rüyada ihtişamlı bina görmek

Rüyada ihtişamlı bina görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada ihtişamlı bina gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Rüyada ihtişamlı bina görmek kişinin muradına ereceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, her zaman çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihtişamlı ev görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ihtişamlı cami görmek önün açılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binada olmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada mor bina görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine inanılır.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret etmektedir.

Rüyada eski yıkık bina görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, aradığı aşkı bulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe bina görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments