Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina yaptırdığını görmek

Rüyada bina yaptırdığını görmek

Rüyada bina yaptırdığını görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, rakiplerinin üzüleceğine yorulur.

Rüyada bina yaptırdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Rüyada bina çatısı görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok daha büyük adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada eski yıkık bina görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş bina görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada bina çökmesi görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada çok güzel bir bina görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalettir.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments