Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binayı yıkılırken görmek

Rüyada binayı yıkılırken görmek

Rüyada binayı yıkılırken görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, dedikodu edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada binayı yıkılırken gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan binanın içinde olmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına inanılır.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük bir projeye girileceğine, kazanç ve kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, canın sıkılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina yıkılması görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments