Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binada deprem görmek

Rüyada binada deprem görmek

Rüyada binada deprem görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işarettir.

Rüyada binada deprem gördüyseniz:

  • Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada binada deprem görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek hayallerinin peşinden gideceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, zor durumda bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments