Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina yıkılırken görmek

Rüyada bina yıkılırken görmek

Rüyada bina yıkılırken görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, parasız kalmaya yorulur.

Rüyada bina yıkılırken gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada binayı yıkılırken görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, rahat bir işe girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek alim ve bilge insan olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına tabir olunur.

Rüyada devlet binasının yıkıldığını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments