Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan çeşmeyi kapatmak

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, zorlukların artacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak mutlu ve keyifli hissedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek sevilen birinin geleceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada az akan çeşme görmek üzgün ve karamsar olacağına, kişiye hep umut olacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Rüyada akan çeşmeler görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, tövbe etmeye, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada su akan çeşme görmek elindekini de bitireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Rüyada akan çeşme görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, kızına daima sahip çıkacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments