Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan çeşmeler görmek

Rüyada akan çeşmeler görmek

Rüyada akan çeşmeler görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, önemli bir makama terfi alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, saadetinin yükseleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Rüyada akan çeşmeler gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada su akan çeşme görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada akan çeşme görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada az akan çeşme görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulur.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yüzünün de güleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan bir çeşme görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden akan su görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada akan çeşmeler görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların atlatılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments